by
on
under , ,
Permalink

Åtgärda avloppet

Börjar det klucka oroväckande i slasken? Då kan det vara dags att åtgärda något i avloppet, det finns många husmorstips som kan lätta upp det hela och få det tillfälligt bättre. I de flesta fall så är det viktigt att få det åtgärdat på bästa sätt, se till att kontakta närmaste VVS firma för en koll och undersökning om tillståndet i ert avlopp.

Det finns många duktiga VVS företag runt om i vårt avlånga land och bor du i området kring Stockholm så kan du med fördel kontakta Allmänna Rörjouren för att få saker gjorda som har med VVS att göra. Kolla också upp om du kan få ROT-avdrag på utfört arbete. Ett stopp i avloppet kan få förödande konsekvenser så det är ett måste att få det åtgärdat innan något värre händer.

Det kan finnas möjligheter att kunna åtgärda enklare saker på egen hand och med hjälp av något gammalt husmorstips, men var noga med om det inte hjälper att ta kontakt med experter som kan hjälpa dig. Gör inget som du kan få ångra i ett senare skede. Var alltså säker på din sak om du försöker fixa något där hemma. Skulle olycka vara på plats trots dina åtgärder kanske inte försäkringen täcker.

Kolla alltid upp med en VVS firma först innan du åtgärdar något, och bättre att betala en slant och vetat att det blir fackmannamässigt utför och garantier på det arbete som utförs. I värsta fall så kanske det är tid för att byta ut avloppsrör och göra ett stambyte i huset. Detta kan också en VVS-firma kontrollera i vilket skick ditt avlopp är i och ge dig tips och råd hur du ska göra.