by
on
under ,
Permalink

Att kolla upp innan renoveringen

Det kan vara viktigt att kolla upp saker och ting innan man påbörjar en renovering av ett hus eller en lägenhet. Framförallt om du ska anlita hantverkare så är det alltid en fördel att du får svart på vitt vad som gäller och hur mycket det kommer att kosta.

Anlita en hantverkare som du vet utför ett gott arbete och är att lita på. Det kan vara någon som du tidigare har anlitat eller någon i din vänkrets som har tipsat om. Det är alltid en fördel att ha en god relation till den som ska utföra något i ditt hem. Det är genom dina hantverkare som du får ditt hus som du vill ha det. Se till att kommunicera med dessa för att allt blir som du önskar.

Se till att skriva ner det som du vill ha åtgärdat och be de komma med förslag på saker som kan vara inom din budget för renoveringen. Skapa ett avtal på det som ska utföras i ditt hus eller lägenhet. Försök att få allt till ett fast pris så det inte blir några överraskningar när fakturan kommer. Ni kan göra en överenskommelse att om det är något som kommer till så måste hantverkaren berätta detta först för att ni ska kunna bestämma om ni vill ha detta.