by
on
under , ,
Permalink

De många fördelarna med hemstädning

Alla har vi genom åren spenderat en massa tid bara på att hålla hemmet städat. Få av oss har nog också uppskattat tiden vi spenderat med detta. Är man dock villig att spendera lite pengar för att undvika en hel del städning är det absolut värt att titta på hemstädning som en lösning.

Den främsta fördelen med hemstädning är att man får värdefull tid över till annat. Vare sig detta handlar om tid med en hobby, att motionera eller kanske spendera tid  med barnen. All denna tid kommer kännas mer värdefull än att spendera den på att städa hemmet.

Man kan också välja precis hur ofta och vad som faktiskt ska städas vid varje tillfälle. Och då städfirmor håller ordinarie arbetstider sker ju detta medan man själv är på jobbet. Att få återvända till ett skinande rent hem är ett känsla man kommer att uppskatta varje gång.

Hemstädning faller också in under så kallade hushållsnära tjänster. Vilket betyder att man kan dra av 30% av arbetskostnaden med RUT-avdraget. Slutgiltiga kostnaden är därför bara omkring två tredjedelar av vad städföretaget tar i utgift.

Sist men absolut inte minst är att man får ett proffsigt utför städarbete varje gång. Utan expertisen och de rätta verktygen skulle man själv ofta behöva spendera mer tid för att få ett lika bra resultat.