by
on
under
Permalink

Städa och håll rent i dina garderober

Du kanske redan har städhjälp hemma ett par gånger i månaden och med RUT-avdrag så är detta en fantastisk möjlighet att hålla huset rent och snyggt. Vissa saker kanske du får ta tag i själv och en av dessa är att städa och hålla rent i dina garderober. Här kan det samlas en massa damm, smuts och ibland ohyra.

Se till att du skaffar dig bar städutrustning för detta så du snabbt och enkelt kan plocka ur dina garderober och städa dessa regelbundet. Du hittar både utrustning för din städning men också hjälpmedel mot ohyra på nätet. Klicka dig vidare här för att komma till RödCeder och deras sajt. Förutom städutrustning så hittar du hjälpmedel mot olika typer av ohyra som kan hittas i våra hem och garderober.

Det bästa medlet mot ohyra är att hålla rent. Det går inte att städa för ofta utan det gäller att man regelbundet städar och just garderoben har en förmåga att bli bortglömd. Då dörrarna är stängda så ser man inte hur det ser ut där inne. Se till att skapa rutiner för att hålla dina garderober rena och fräscha. Lägg in kuber av cederträ så doftar det gott och håller olika ohyra stången. När det börjar sluta dofta cederträ så är det dags att lägga in mer av denna vara.