by
on
under ,
Permalink

Utföra större renoveringar

Du kanske har ett handlag som gör att du klarar av smärre renoveringar. Men när det kommer till att utföra större renoveringar så finns inte den kunskapen utan det är en bättre lösning att anlita hantverkare för detta.

Renoveringar i en bostadsrätt

Bor man dessutom i en bostadsrättslägenhet så får man inte utföra vissa renoveringar som fönsterbyten eller stambyte själv utan detta är något som man gemensamt kommer fram till på årsstämman att exempelvis ett stambyte ska genomföras kommande år i fastigheten. Här så gäller det att kontakta experter inom området stambyte. Då kan vi rekommendera Frakka som har massor med erfarenheter med detta och anses vara en av de bästa på just stambyten. Det är många trådar det ska dras i under arbetet med ert stambyte och detta kan Frakka hjälpa till med, att vara spindeln i ert nät.

Renoveringar i ett hus

Här är det en stor skillnad mot för en bostadsrätt. Du får göra precis det som du önskar dig. Möjligtvis att det finns en familj som har synpunkter på all renovering som sker. Men även här så kanske dina kunskaper är något bristfälliga och det är mycket bättre att anlita de som har kunskapen om hantverket. Kanske det sträcker sig till tapetsering och målning för din del. Sedan om det ska byggas upp eller rivas en vägg så kan det finna fördel att ta in snickare som utför det arbetet så det blir rätt från början.